TEHNIČKA ZAŠTITA

Centralni dojavni sustav

Pružamo tehničku zaštitu svakom objektu koji je opremljen alarmnim sustavom i to na način da se isti priključi na naš centralni dojavni sustav čime istom osiguravamo 24-satni nadzor nad štićenim objektom kao i pouzdanu intervenciju dežurnog i naoružanog interventnog tima koji je spreman da svojim brzim dolaskom na štićeni objekt spriječi svaku daljnju ugroženost imovine. Instaliranjem sustava protuprovale, video nadzora , vatrodojava ili plinodojave spojeni objekti, neovisno o njihovoj udaljenosti, pod stalnim su nadzorom operatera.

Zahvaljujući centralnom dojavnom sustavu i nadzornom centru koji radi 0-24h momentalno reagiramo kod nepredviđenih situacija poput provala, požara, sabotaže alarmnog sustava, nestanka struje na štićenom objektu, panik alarma (mjenjačnice, banke) čime štitimo vašu imovinu.

TEHNIČKA ZAŠTITA

Sustavi tehničke zaštite

Sustavi protuprovale: pravovremeno otkrivanje, signaliziranje i dojavljivanje o nastupu provalnih i prepadnih aktivnosti.
Sustavi video nadzora: snimanje prostora i praćenje događaja putem video nadzornih kamera.
Sustavi kontrole pristupa i evidencije radnog vremena: ograničenje pristupa u štićeni prostor bilježenjem i kontrolom ulazaka.
Vatrodojava
Plinodojava